БГНЕС
fallback

Брад Пит се опитва да извлече максимума от живота си както пред камера, така и в реалността. 

Въпреки че 58-годишният актьор наскоро няма много свободно време, защото промотира филма си Bullet Train по света, той все пак успява да намери начин да бъде с децата си. Пит също така наскоро призна, че страда от заболяване, което му пречи да разпознава лица, а на всичкото отгоре и продължава да се бори в съда с бившата си съпруга Анджелина Джоли. 
 
Източник, близък до Брад, обаче съобщава, че той се опитва да живее пълноценно и да се фокусира върху положителните емоции, оставяйки на заден план проблемите си.
 
"Брад вечеря с по-малките си деца, когато те са в Ел Ей. Тъй като всяко едно от тях вече е пораснало и има свой живот, те по-рядко се виждат, но имат прекрасна връзка с баща си", казва източникът пред списание People. 
 
Брад и Анджелина, които официално се разделиха през 2019 година, се борят за попечителството над шестте си деца - 20-годишния Мадокс, 18-годишния Пакс, 17-годишната Захара, 16-годишната Шайло и 14-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Въпреки че засега съдът е присъдил децата на Джоли, Пит не се отказва и продължава да търси начини, с които да победи бившата си съпруга.
 
Докато адвокатите му правят всичко възможно за победа, Пит не спира работа. Той участва в множество филмови проекти, занимава се с алкохолния си бизнес и развива своите хобита. "Обича архитектурата, обича всичко, което изисква креативност. Живее най-добрия си живот, имайки предвид обстоятелствата", казва още източникът. 
 
Още за Брад Пит и неговите връзки четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 година

този е типичен пример на психясала либерастична ***

15

Анонимен

преди 1 година

Анджелина Джоли е пълно хахо, горкият Брад, сега си понася последиците.

14

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще живее втори живот, след като се разведе с Джоли... Не е лесно да се живее с психарка, а според бившите му, той за разлика от Джони Деп е с мек и добър характер, не пие и не посяга, така че змията му е светила маслото по време на брака им сигурно... Да си гледа спокойствието и хобитата и от време на време да се се облажва с някоя млада фенка и ще се възстанови бързо човека...

fallback