БГНЕС
fallback

Джей Ло и Бен Афлек вече са семейство. Двамата сключиха брак в Лас Вегас и всички говорят за тяхната сватба, след която сигурно ще има по-голяма. По повод естествената визия на певицата за големия ден, нейният фризьор не се стърпя и сподели ексклузивно видео, направено минути преди тя да стане г-жа Афлек. 

Крис Апълтън, който неведнъж се грижи за прическата на латино дивата, е направил чудесни небрежни къдрици за сватбата Бенифър. След като тя бе обявена официално, той качи свой клип в Instagram. И написа, че за него е било чест да бъде до нея. 
 
Мъжът, който има много известни дами за клиентки, направи прическата на изпълнителката за сцената на Super Bowl през 2020 г. И именно обемните й къдрици от тогава, повтори за деня, в който тя ще каже „ДА“.  
 
Апълтън потвърждава, че Дженифър Лопес сама се е гримирала, докато той оформял нейната копринена грива. 

Сватбена прическа - Джей Ло избира естествената визия 
 
Фризьорът е заснел как неговата клиентка позира пред камерата със сватбената рокля и току що направената й коса. По думите му, тя поискала  „вечна“ прическа или нещо, което не изисква кой знае какво стилизиране и допълва нейното естествено излчъване. 
 
Може да се каже, че половината къдрици са направени нагоре, а другите - надолу. 

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 година

Тази баба вече няма нищо естествено по себе си - всичко е импланти - зъби, устни, скули, мигли, екстеншъни... А за раждането - може, ако си е замразила яйцеклетки и плати на сурогатка... И ако на Бен са му останали живи сперматозоиди от алкохола...

12

Анонимен

преди 1 година

Може и да роди..., но зависи кога е настъпил климакса на 53 годишната Джей Ло. При всяка жена е строго индивидуално, но след 55 е почти на 90% гарантирано! Ако е в начален стадий на климакс, първите две или в много редки случаи три години, яйчниците все още могат да съхранят репродуктивните си функции, в противен случай - Никак!

11

Дженифър Лопуш

преди 1 година

И кво ше ражда, тва е въпросът. Слонче, крокодилче, конче?

fallback