Снимка: Getty
fallback

Иванка Тръмп е „с разбито сърце“ след внезапната смърт на майка ѝ Ивана. Дъщерята на Доналд Тръмп нарече майка си „брилянтна, очарователна, страстна и нечестиво забавна“ в трогателния си пост в почит към нея след смъртта ѝ на 14 юли.

Иванка, която работеше като старши съветник в Белия дом, докато баща ѝ беше президент, написа още в социалната медия: „С разбито сърце съм от смъртта на майка ми. Мама демонстрираше сила, упоритост и решителност във всяко свое действие. Тя живееше пълноценно – никога не пропускаше възможността да се смее и танцува“, написа 40-годишната бизнесдама и бивш президентски съветник, публикувайки и няколко детски свои снимки с покойната си майка. „Тя ще ми липсва завинаги и ще пазя спомена за нея жив в сърцето си“, написа още съкрушената дъщеря.

Ивана, първата съпруга на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, почина на 73-годишна възраст като причината за смъртта ѝ все още не е изяснена. Самият Доналд потвърди смъртта ѝ в своята социална медийна платформа Truth Social. „Много съм натъжен да съобщя на всички, които я обичаха, а има много такива, че Ивана Тръмп почина в дома си в Ню Йорк“, написа той. „Тя беше прекрасна, красива и невероятна жена, която водеше страхотен и вдъхновяващ живот. Нейната гордост и радост бяха трите ѝ деца Доналд-младши, Иванка и Ерик. Тя беше толкова горда с тях, както всички ние бяхме толкова горди с нея. Почивай в мир, Ивана!“

Според ABC News. Ивана е получила сърдечен арест в апартамента си в Ню Йорк, но смъртта ѝ все още се разследва. Жълтите медии пък пишат, че е възможно тя да е починала вследствие на падане по стълбището в дома си, тъй като е намерена на пода до стълбите. „Ивана Тръмп беше открита в безсъзнание, в долната част на стълбите в апартамента си, Полицията разследва дали тя е паднала и ако е така, дали падането е допринесло по някакъв начин за нейната смърт. Съдебният лекар ще определи“, написа в Twitter репортерът Арън Катерски от ABC News.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 година

''Нечестиво забавна''??? Теодора, Гугъл ти превежда wickedly автоматично ''нечестиво", но ако беше понаучила английския, щеше да знаеш, че в комбинация с funny придобива друго, по-позитивно значение - "дяволито", ''закачливо" забавна е била жената...

2

Анонимен

преди 1 година

р.у.ш л.я.ц.и.т.е както винаги трябва да ги скърбим щото са невинни като момина сълза

1

Анонимен

преди 1 година

Толкова много кич и простотия. То бива, бива, но тези са извън пътя.

fallback