Снимка: БГНЕС
fallback

Принц Хари и Меган Маркъл се притесняват, че дъщеря им Лилибет е изключена от историята на кралското семейство.

Съпрузите бяха в Англия с дъщеря си и сина си Арчи в началото на юни, за да присъстват на тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет Втора - 70 години на трона.
 
Тогава кралицата и Лили се видяха за първи път. Но Меган и Хари явно са разтревожени, че кралица Елизабет II няма как да прекара повече време с правнучка си и че Лилибет няма да е част от кралската история.
 
Това казва кралският експерт Нийл Шон, който говорил с източник, близък до Хари и Меган, пишат от "The Express".
Меган и Хари живеят в САЩ и рядко се прибират в Англия. А кралицата вече е на 96 години и херцозите на Съсекс дори се чудили дали някога кралицата и Лили отново ще се видят.
 
Какво още мислят те четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

Хари и Меган не са херцози! Те подписаха Споразумение с Кралицата за "независимост", като едно от условията е, че нямат право да се титуловат "херцози"! След като не изпълняват задълженията, произтичащи от титлите! Така, че да не се плачат! Приятна им свобода!

6

Анонимен

преди 1 година

Ха! Те какво са си мислили? Рижия крретен им докарва някаква третокласна "актриса" втора употреба, и ще допуснат нейното малко ниггърче да има нещо общо с говвнярското семейство ли? Наследство, титла, пари?!? Оная дърта сатана няма да го позволи никога.

5

Анонимен

преди 1 година

Пф. Кралицата не се е срещала с американчето - това са твърдения на залотърсачката, неподкрепени от Бъкингам. Кралското семейство не е оставало насаме с принц Че-хльо и жена му, за да избегнат всякакви спекулации после от сорта на "пък те попитаха колко черно ще е бебето" - парен каша духа. Тия двамцата напоследък от нийде не ги търсят, не изпълняват договорите, които са подписали и за които са взели пари напред, а всичко това тотално се разминава с плановете на "дукесата" за американско величие

fallback