БГНЕС

Линдзи Лоън избра почивка в Турция за началото на своя меден месец. Известната актриса, която наскоро мина под венчило, се отбеляза от курорта Бодрум.  

„Аз съм най-щастливата жена на света. Той ме намери и видя, че мечтая за щастие и безметежност“, сподели след тайната сватбена церемония звездата. И това, че е в нашата съседка и вече събира тен, е доказателство, че нейният любим много я обича и угажда. 
 
Линдзи показа в социалните мрежи, че мнозина могат да й завиждат за нейната почивка в Турция, качвайки няколко кадъра. На един от тях тя е по бански, а на останалите виждаме страхотните гледки от мястото, на което е отседнала. 
 
Актрисата похапва вкусотии в бутиков хотел
 
По данни на Daily Mail, Лоън и нейният съпруг са отседнали в луксознния The Bodrum EDITION. Там една стая за двама струва над 600 евро на нощувка. 
 
„Забава на слънце!“, написа още актрисата за своята почивка в Турция. И показа какво похапва в хотела. Там, освен някои разядки и салати, има и лозови сарми. 
 
Докато се наслаждаваше на спиращите дъха гледки на залива Yalikavak, Линдзи позира с шарена лятна рокля с гол гръб, стигаща до земята. Тя е комбинирана с мини кожена чантичка в оранжев цвят. 


Още снимки от почивката на Линдзи Лоън ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase