Снимка: БГНЕС
fallback

Съдебната битка между Амбър Хърд и Джони Деп далеч не е приключила, въпреки присъдата, която съдиите постановиха преди няколко седмици в полза на изпълнителя на ролята на Джак Спароу.


Адвокатите на актьора казаха, че Хърд все още възнамерява да обжалва, както беше планирано по-рано. Звездата ще трябва да плати гаранция от 10 350 000 долара и лихва при следващия процес.

Хърд също ще трябва да посочи основателни причини, поради които смята, че становището на съда и показанията на свидетелите са погрешни. Засега тактиката за защита на актрисата остава неизвестна.
 
Още по темата за продължаването на делото между Амбър Хърд и Джони Деп - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън ярина, това си е феминистко изнудване. Пълен абсурд. Една *** така изнуди и сър Пол Макартни да и даде 27 милиона долара, щото си лягала до него. Това е престъпление, търсачки да изнудват така мъже, а и правосъдието да се правят на девици.

7

aZ-ът

преди 1 година

Виж кво нещо е разгленото от либералиЗма к*рве. Там ми-ту-тата са издигнати на пиетдестал. И тоя ... лебед, не може да разбере, че това е един от ния златни моменти в живота - да си седнеш на г*за и да мълчиш. Дума да не обелваш. Все пак оня каза - опрощавам ти дълга. Аз лично - не бих го направил, бих я съсипал. Ама затова и на мен не ми правят такива въртели....

6

Гагарин

преди 1 година

Смехория, че и тактиката си "крие" Амбър. Нищо, нека се пробва, намерила е парички за харчене от нови татковци.

fallback