Снимка: БГНЕС
fallback

Холивудската звезда Робърт де Ниро ще пристигне в Истанбул на 26 юни за еднодневно посещение, за да "направи проверки" на световноизвестната си верига ресторанти "Нобу".

78-годишният актьор ще бъде с двамата си бизнес партньори - японския готвач Нобу Мацухиса и продуцента Меир Тепер.

Oще по темата
Отпътувайки от Лондон с частен самолет, де Ниро ще бъде придружен и от филмов екип, който ще снима документален филм за ресторанта.

Де Ниро открива първия ресторант "Нобу", наречен на името на неговия бизнес партньор, японския готвач, през 1994 г. Сега в света има около 51 ресторанта "Нобу", включително два в Турция - единият в Истанбул, а другият в туристическия център на Егейско море Бодрум.

Известният актьор ще отседне в хотела, в който се намира "Нобу Истанбул", и ще отпътува на следващия ден, на 27 юни.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nobu Istanbul (@nobuistanbul)


"Nobu Istanbul" беше открит на 2021 г. юли, но известният актьор не можа да присъства на церемонията по откриването поради пандемията от коронавирус.

Турският инвеститор на "Нобу Истанбул" Баран Сюзер посети де Ниро в дома му в Ню Йорк, САЩ, миналата година и покани знаменитостта да посети Истанбул.

"Обичам Турция и наистина се радвам на "Нобу Истанбул", казал де Ниро на турския бизнесмен, съобщават турските медии, цитирайки американския актьор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 година

Има нюх човека къде да инвестира парите си.Браво дон Вито

13

Айхан

преди 1 година

Вече се писа в редица западни издания за изисканият ресторант.Специалитетът щял да бъде ,,Печено прасенце по чобански".

12

До 7

преди 1 година

За Дженифър Лопез съм съгласен. На нея талантът ѝ е в танците, не в актьорството и пеенето. Колкото до Мерил Стрийп - тук не съм съгласен, талантлива е и то доста, също както и де Ниро. Аз не ги критикувам на база талант, а на база това, че обслужват кукловодите и подвеждат милиони попивателни по света, които им се възхищават.

fallback