БГНЕС

Дженифър Анистън е една от онези знаменитости, които винаги привличат вниманието. Едно от нещата, за които много хора искат да научат, е как звездата от "Приятели" поддържа невероятната си фигура. От нейната рутина за здраве и уелнес до точно това, което яде в един типичен свой ден, ние бихме искали да знаем, и след това да копираме, всичко, което Анистън прави, за да изглежда толкова невероятно добре. 

 
В допълнение към медитацията, практикуването на йога, измиването на лицето си всяка вечер и прилагането на крем против стареене, Дженифър се придържа към супер здравословна диета, а ефектът се забелязва и с просто око. 
 
Ето какво е менюто на Дженифър Анистън:

Закуска
 
"Когато се събудя, пия топла вода с лимон и след това си правя шейк или авокадо и яйца, което е едно от любимите ми неща", казва Анистън пред списание Elle. Върху закуската си тя често слага малко кокосово масло. В някои сутрини си прави зърнена каша от просо с банан или пък овесени ядки с разбит яйчен белтък. 
 
Добавката от яйчен белтък идва с любезното съдействие на бившия й партньор Джъстин Теру. Анистън обяснява, че той я е научил на този трик, като това й дава допълнителна доза протеин. "Точно преди овесената каша да се е сготвила, просто разбивате белтъка и го слагате отгоре. Това придава по-пухкава текстура, която е много вкусна", казва още актрисата.
 
Другата любима закуска на Анистън е домашното смути. То винаги включва някакъв вид чист протеин, банани, боровинки, замразени череши, стевия, зеленчуков микс, мака на прах и малко какао. 
 
Още по темата вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase