БГНЕС

Райън Гослинг очевидно е готов за новата си роля!

41-годишният актьор изглежда като живата версия на куклата Кен в първата си официална снимка от филма „Барби“. Той ще си партнира с Марго Роби, която влиза в ролята на Барби, а режисурата е поверена на Грета Гъруиг. Кадърът е наистина впечатляващ, като Гослинг лесно може да се обърка с любимата играчка на много малки момичета и момчета.
 
На снимката актьорът е с платиненоруса коса, красиво стегнато тяло, по което се броят коремни плочки, облечен със светлосин деним комплект от елече и дънки. По модата отпреди няколко години, от дънките му се вижда и бельото, върху което обаче вместо да пише Calvin Klein, пише само Ken. Облегнат на розова колона, Кен гледа отвъд камерата и се усмихва съвсем леко.
 
Това е втората официална снимка, която Warner Brothers споделят от новия си филм. През април те показаха как ще изглежда Марго Роби в ролята на Барби, като там приликата беше малко по-малка от тази между Гослинг и Кен. Актрисата е заснета в розов кабриолет, носейки син раиран потник с бяла пола, светлосиня лента за коса на бели точки и голяма синя гривна. За разлика от Райън, Роби се усмихва директно към камерата.

Още за новата визия на Райън Гослинг вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase