БГНЕС

Жокера се завръща и този път си води приятел!

Според последните новини в Холивуд, Лейди Гага преговаря за ролята на Харли Куин в продължението на „Жокера“. Ако всичко е вярно, тя ще си партнира с Хоакин Финикс под режисурата на Тод Филипс. Първият филм за комиксовия злодей, излязъл през 2019 година, се превърна в истински хит по света, печелейки повече от 1 милиард долара и взимайки няколко „Оскара“, включително за най-добър актьор и най-добра оригинална музика.
 
Ако Гага се справи добре на прослушването, тя ще влезе в ролята на Харли Куин – терапевтка, която се влюбва в Жокера и се присъединява към неговия престъпен живот. Първоначално тя ни беше представена от Марго Роби в поредицата „Отряд самоубийци“, където ролята на Жокера беше изиграна от Джаред Лето. Роби се справи доста добре, като много от феновете сметнаха, че именно тя ще бъде избрана и за продължението на „Жокера“.
 
Говорейки за самия филм, според Hollywood Reporter, втората част с името „Жокера: Лудост за двама“ вече е с написан сценарий. Заглавието е намек за идентично или подобно психично разстройство, което засяга двама или повече индивиди, обикновено членове на едно и също семейство. И докато феновете вече видяха как Хоакин Финикс чете сценария на втората част, то неговата роля все още не е сигурна. Според източници, от Warner Brothers засега само водят преговори с актьора.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase