БГНЕС
fallback

Брад Пит се готви за голямо дело срещу Анджелина Джоли. Преди дни стана ясно, че актьорът съди бившата си съпруга за бизнес отношения и тази новина доведе до спекулации, че това ще е следващото голямо „съдебно риалити“ на звезди, подобно на това, което приключи съвсем скоро между Джони Деп и Амбър Хърд. В същото време стана ясно и за негов нов филмов проект.

Оказва се, че пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън продуцира новия състезателен филм, в който ще участва Брад Пит. Продукцията ще се излъчва по Apple.
 
Седемкратният световен шампион си партнира с Plan B Entertainment на Пит, писателя Ерен Крюгер и продуцентите Джери Брукхаймър и Чад Оман от Jerry Bruckheimer Films. Режисьор на филма ще бъде Джоузеф Косински, който режисира и хита Top Gun: Maverick.
 
Сюжетът ще се съсредоточи около 58-годишния герой на Брад Пит, опитен състезател, който излиза в пенсия, за да тренира обещаващ новобранец.
 
Косински излезе с концепцията за филма, след като се срещна с Хамилтън. С него се е свързал благодарение на съдействието на Том Круз, докато работили върху продължението на Top Gun тази година.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Много грешиш! William Bradley...{Brad Pitt}!

2

Анонимен

преди 1 година

Никой не го интересува; Педофилския холивуд умря отдавна

1

Анонимен

преди 1 година

Пише се брат Пит

fallback