Getty

Сара Джесика Паркър най-накрая дава на феновете това, което те желаят от години – истината за напрежението между нея и Ким Катрал.

Двете дами участват заедно във всичките шест сезона на „Сексът и градът“, както и в двата пълнометражни филма след това. Връзката им обаче се разпада, когато Катрал отказва да изиграе ролята си на Саманта Джоунс в третото продължение на голям екран. Тогава става ясно, че отношенията между колежките всъщност не са толкова добри, колкото всеки си мисли.
 
С годините напрежението се покачваше, достигайки връхната си точка, когато Катрал обяви, че брат ѝ е починал. Тогава Сара Джесика Паркър изрази своите съболезнования под публикацията в социалните мрежи, което обаче не беше прието добре от бившата ѝ колежка.
 
„Не се опитвай да печелиш точки на мой гръб. Не сме приятелки и със сигурност не сме семейство“, написа Катрал в отговор.
 
Сега Паркър говори по темата, която избягваше твърде дълго време, и споделя своята страна на историята. Тя започна разговора, казвайки че ѝ е доста трудно да говори за ситуацията, но все пак ще го направи.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase