Снимка: БГНЕС
fallback

Манди Мур е бременна!

Певицата и актриса очаква второто си дете от съпруга си Тейлър Голдсмит. То ще бъде момче.
 
Двамата вече имат син, Оугъст, който се роди през февруари 2021 г.
 
38-годишната звезда съобщи щастливата новина чрез публикация в Instagram. Тя постна снимка на сина си. Вижда се, че той носи сива тениска, на която пишe: "Голям брат".
 
Манди трябва да роди през есента.
 
"Един невероятно плодотворен етап от живота ми ми тъкмо приключи, и следващият, като майка на две деца, скоро ще започне... И ние сме толкова дълбоко благодарни и развълнувани. Момченце Голдсмит #2 идва тази есен! Турнето ми ще е малко по-различно, отколкото очаквах, но нямам търпение и Гъс ще бъде най-добрият голям брат", написа тя към публикацията.
 
Снимката вижте в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Е и?

преди 1 година

И, какво от това? Поради каква причина трябва да ни информирате за раждането на второ дете на тази жена, която и да е тя?

10

преди 1 година

Не е въпроса в гените, а че медиите ентусиазират жените да раждат, а всъщност припяват на биологичното възпроизвеждане, че било много хубаво събитие и че на кого ще направят автоматична услуга като са го родили без да получат съгласието му с предварително разяснение за начините по които ще бъде принуден да страда и да умре. А реално са в нарушение през цялото време, движат се в грешната лента и блъскат колите в насрещното.

9

Браво Манди

преди 1 година

Благодарим ти, че Бяло жена Роди Поредното Чи Фут Че от ЮдеюСемит Голдсмит!

fallback