БГНЕС
fallback

Делото за клевета срещу Джони Деп от Амбър Хърд приключи. Съдът осъди актрисата да плати общо 15 милиона долара обезщетение за морални щети, причинени на бившия ѝ съпруг поради фалшиви обвинения. Разбира се, Хърд не е доволна от това решение и възнамерява да обжалва присъдата. Тя пък от своя страна ще получи 2 млн. долара от Деп. Но междувременно се забелязват активни промени в кариерата на актьорите. 

И така, имаше информация, че Джони се готви да играе в продължението на Beetlejuice. Режисьор на комедията ще бъде Тим Бъртън. Каква роля ще бъде възложена на Деп все още не е известно, но е факт неговото участие, което се потвърждава от списъка на участващите актьори в мрежата.
 
По време на ожесточената борба в съдебната зала, според обществеността, главният пират на Холивуд успя да си върне доброто име, а това по всяка вероятност означава, че кариерата му ще тръгне отново през годината.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard)

 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

А Амбър

преди 1 година

отива да прави кариера в порното

11

Анонимен

преди 1 година

Жена съм, но още от самото начало, когато тая публикува "есето" си, съм на страната на Джони Деп. Такива като тази трябва да бъдат категорично поставяни на място, защото много опасно изиграват ролята на лъжливото овчарче и когато действително някоя жена алармира, че е жертва на насилие, никой няма да й повярва. А тия кок_ошки взеха да се увеличават епидемично. И принц Андрю пострада, цялото кралско семейство също заради друга бездарница и про_стакеса, но за сметка на това нарцистична особа.

10

Евала

преди 1 година

Таа е гнус, но тоя е ОТВРАТ! Неприятен тип! Само дето пропиля живота на Ванеса Паради. Не, че тя беше стока ама този си е рядко нещо.

fallback