Снимка: БГНЕС
fallback

Меган Маркъл била против това принц Хари да изглади отношенията си с кралското семейство.

Тя смята, че ако това стане, кралските особи могат да изкушат Хари и той отново да поиска да живее при тях в Англия. Това сподели кралският коментатор и биограф Хауърд Ходжсън.
 
Меган и Хари се завърнаха в Англия, за да присъствах на тържествата по повод платинения юбилей на кралица Елизабет Втора - 70 години на трона. Но биографът не смята, че пътуването им до Англия ще изглади отношенията им с кралското семейство.
 
"Не мисля, че Меган иска това да бъде поправено, защото ако се поправи, те може да искат Хари да се завърне и да изпълнява ролята си.", посочва той пред "The Sun".
 
Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Илиев

преди 2 години

Колибарката с напуканите пети,хвърли въдицата и големият шаран Хари я нагълта чак до стомаха. Този се подчини изцяло на долната си глава,като остави колибарката да му подрежда живота.Ако съм на баща му,ще го оставя без пари,без титли,да върви да се оправя сам,след като в главата си има суроватка.

9

Ангелина

преди 2 години

До много си зле и до айде сега под номер 4,6 и 7- Вие сте част от престъпниците ,които манипулират небивалиците публично от мое име- в момента пишете съвсем целенасочено тук ,също "извадки" от това ,което манипулирате ....и мен коментарите Ви тук изобщо не ме интересуват ,но престъпните действия ,съчетано с манипулирането на небивалици ,организираният публичен тормоз и репресии срещу мен пета година ще бъде причината да има хора в затвора и уволнени!

8

Shark

преди 2 години

Та нали именно тя го скара с тях, как ще иска да се сдобряват. А Хари-то нали си е глупавичък.......

fallback