Снимка: БГНЕС
fallback

Меган Маркъл се опитва да поправи връзката си с баща си Томас Маркъл, след като той получи инфаркт.

Миналата седмица стана ясно, че мъжът е бил приет по спешност в болница. Той вече си е вкъщи, увери, че е добре и благодари на лекарите, които са спасили живота му, писаха от "Us Weekly".
 
Меган не е в добри отношения с Томас, но сега се е притеснила за него и иска да сложи край на кавгата им.
 
"Въпреки тяхното отчуждаване, Меган е обезпокоена. Тя иска да знае дали има някакъв начин да се свърже с баща си тайно, без другите от семейството да знаят за това или да трябва да се включват.", посочва източник на "Mirror".
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...аз не съм "злобна и завистлива жена",най-обикновен МЪЖ съм,обаче съм напълно съгласен със "злобната и завистливата"..Нещо повече-тая има структура и крака на кобила..И нищо чудно!..Като знаем генома й от къде идва..А има българки ,които дори и на 60 изглеждат по-добре от нея!.Зависи дали са работили през живота си,или само по фитнеси...Па тая ако фане мотиката и ще се сбръчка за три дни без всекидневните грижи..

8

Анонимен

преди 1 година

До 5С по-висок от средния ръст и доста стройна и елегантна е. Не знам това " ниско и широко" как го реши. Предполагам си някоя злобна и завистлива жена и затова така коментираш.Меган, може да не е много умна и да е жадна за внимание, но иначе си е супер красива и стройна жена. Сравни я с 41 годишна българка и виж разликите ;))))

7

ПроСоТо

преди 1 година

ся па и на тая терзанията ли и жъ коментираме?

fallback