Снимка: Instagram
fallback

Дом за шест малки котенца търси премиершата Линда Петкова. Те са намерени от двете дъщери на премиера Кирил Петков и Линда в мазето на сградата, където живеят. Преди да им търси приемен дом или постоянни стопани, канадката ги е завела на ветеринар.

“Котенца някой? В четвъртък Ани и Ема откриха 3 котенца в мазето на нашата сграда, когато се върнахме намерихме още 3, общо 6 котенца... Те са от 2 отделни майки, оранжевите са на 6 седмици, а останалите - 4 седмици. За съжаление ние не можем да ги задържим. Дори временен дом ще е полезен - още по-добре, ако ги искате за вашите домашни любимци!”, пише Линда Петкова в профила си в инстаграм.

Котенцата в момента приемат антибиотици и са на лечение за очни инфекции. Три от тях са родени преди 6 седмици, а другите три са на 4- седмична възраст.

Ветеринарите са казали на Линда, че 4 от бебетата ще оздравеят напълно, но за съжаление, две са слепи.
Премиершата призовава всеки, който може да намери дом на котенцата, да пише лично съобщение. “Всички са дружелюбни и много мили и наистина се надявам да намеря хора, които ще се грижат за тях!”, пише Линда.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda McKenzie Petkova (@lindapetkova)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли няма за какво да пишете.

103

Панчо от Попугай

преди 1 година

Коте ,вдигай заплатите на народа или приемете закон за таван на цените.Мисли за народа си ,а не да храниш чуждите деца ,а твойте да вървят гладни.Само се вземат мерки за чорбаджийте ,а на робите както винаги , за тях няма пай.Да си събираш багажите ,вземай си жената и пекарната и да те няма..

102

Валя

преди 1 година

Е направо ми се осмисли деня.

fallback