fallback

Тя е различна! Винаги колоритна и често провокативна. Известна в интернет.. и не само! Тя е Ивка Бейбе! По-често пита, отколкото отговаря. Ива Иванова нахлува виртуалното пространство, където далеч не е единственият млад човек, но се откроява, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Може би вече преди три години се запознах с моя оператор, монтажист и всичко общо взето Красимир – Стамбини. Тогава имах идея за съвсем различно предаване. Въобще не бях мислила за анкети. Но предаването трябваше да има доста солидно финансиране. Той ми каза да анкетираме хората", разказа тя.
Oще по темата


Трудности не липсват, а всичко започва с малко пари и кабелен микрофон.

"Бях напуснала тогавашната ми работа и са ми останали някакви къси 200 лева и с Краси се разбрахме делим по 100 лева и си купуваме първия жичен микрофон. Кариеристка съм, амбициозна съм, надъхана съм", заяви  Иванова.

А провокацията продава, но когато не минава граници.

"Провокацията е нужна в рамките на нормалното. Аз на моменти съм минавала границата, за което съм се извинявала публично на аудиторията. Може би защото не съм очаквала толкова малка аудиторията да ме гледа. Майките и бащите си дават телефоните на децата и те попадат на мен. После пишат "ама ти може ли да говориш такива неща". Неща, които майките и бащите си говорят на маса след като се напият. Просто аз имам смелостта да го кажа публично", изтъкна инфлуенсърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Джурналист

преди 1 година

До Асан ... От Бейбино бе Асане! Бильорму!

7

Г

преди 1 година

Трагедия...

6

Хах

преди 1 година

Гулаг !

fallback