Снимка: БГНЕС

Не можем, а и не искаме, да скрием любовта си към Кристен Стюарт. Актрисата претърпя огромна трансформация в Холивуд, напълно загърбвайки дните си в "Здрач" и показвайки на целия свят, че всъщност може да играе и сериозни роли. Последната такава й беше в "Спенсър", където влезе в обувките не на кого да е, а на принцеса Даяна и получи първата си номинация за "Оскар". 

Освен с подобряването в актьорски аспект, Стюарт се превърна и в модна икона на своето време. Нестандартният й стил на обличане, по-бунтарските прически и уникалното съчетаване на тоалети и аксесоари, я изкачиха на върха в модните класации. Ден след ден, червен килим след червен килим, Кристен доказва, че умее не само да бъде муза на Холивуд, но и на дизайнерите. 

Тази година Стюарт превърна всяка една своя поява на филмовия фестивал в Кан в огромен моден момент. Тя зарадва фотографите и феновете с цели четири незабравими тоалета, а най-вероятно това няма да е последният път, в който ще пишем за стила й във Франция. Все пак, фестивалът тепърва започва. 

Първата поява на Кристен беше на 23 май, когато тя беше забелязана в ежедневно облекло, което обаче заслужава внимание. Визията включваше къси дънкови панталонки на Levis, бяла тениска на Chanel и черни кубинки, от които се подаваха високите бели чорапи. Всичко това беше завършено с колие и слънчеви очила, а косата на актрисата беше свободно пусната върху раменете й. 
 
Останалите визии и кадри с Кристен Стюарт на червения килим - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase