Снимка: БГНЕС
fallback

Виктория Бекъм смята, че да бъдеш наистина много слаб е остаряла тенденция.

Пош Спайс посочва, че модерните жени по-скоро биха изглеждали здрави и биха имали извивки.
 
"Това е наистина излязло от мода становище, да искаш да бъдеш наистина слаб. Мисля, че жените днес искат да изглеждат здрави и да са с извивки. Те искат да имат по-големи гърди и задник. Колкото повече извивки имаш, толкова по-добре моите рокли изглеждат върху теб. Всяка жена иска хубаво, закръглено тяло с извивки, нали?... Има наистина много закръглени жени в Маями и са наистина страхотни, нали знаете? Те вървят по плажовете в Маями, без много дрехи, и те изглеждат фантастично. Те парадират с телата си с толкова много увереност. Смятам тяхното отношение и техният стил за наистина освобождаващи", обяснява тя пред списание "Grazia".
 
Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 година

Напротив, да си слаб винаги е модерно. Погледнете манекенките и манекените, които представят висша мода.

14

7777

преди 1 година

Аз лично предпочитам да съм слаба и то не зарази някакви моди или дали някой мъж ще ме хареса.Като си слаб си много по-лек, много по-бързо ходиш и не се задъхваш, не се потиш толкова, наяждаш се с много по-малко храна, тоест и от храна спестяваш доста пари.Да не говорим, че да се тъпчеш с някакви мазни манджи дори си е вредно за организма, като се натъпчеш ти се доспива и ставаш бавен и вял.Така че мерси, но никой няма как да ме убеди, че да си дебел е нещо хубаво!

13

Анонимен

преди 1 година

До Георги Ами ти като си от село как да знаеш какво е модерно и какви жени да видиш освен пухкави селянки,каквито и харесваш на мегдана. Ти в Париж ходил ли си, в Милано? На модно ревю, да видиш жени, и то перфектни, и слаби.

fallback