БГНЕС

Риана и A$AP Rocky са в очакване на първото си дете. Двамата дълго криеха бременността, но сега все по-често се появяват на светски събития и не се притесняват от папараците. Риана пък е категорична, че няма да крие промените в тялото си, обличайки провокативни тоалети, които са малко по-разголени от обикновените дрехи за бременни.

Сега изпълнителката продължава своя нетрадиционен стил, организирайки бебешко парти като никое друго. Частното събитие се е състояло в Лос Анджелис само няколко дни, след като A$AP Rocky беше арестуван по подозрения, че е стрелял по друг човек. Рапърът беше освободен под гаранция от 500 000 долара.
 
Според медиите отвъд океана, партито е било организирано в студио в Холивуд в петък, 22 април. На него са присъствали няколко известни гости, които са били помолени да носят неонови тоалети, за да се впишат в темата. А тя е била „рейв парти“. Присъстващите не са имали право да правят снимки или клипове, но пък са получили няколко подаръка, включително тениска, на която са изобразени Риана и A$AP Rocky като деца.
 
„Рейв бебешкото парти на Ри и Rocky“, пишело на предната част, а на гърба е допълнено „Аз бях на партито на Ри и Rocky и получих само тази тениска“.
 
Още за бебешкото парти на Риана, четете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase