Снимка: БГНЕС
fallback

Синът на Джон Ленън Джулиан разкри, че има "крайна любовно-омразна връзка" с класиката на Бийтълс "Hey Jude", тъй като му напомня за раздялата на родителите му, когато е бил дете.

59-годишният музикант - син на Джон Ленън и първата му съпруга Синтия - разкри, че песента за него е "мрачно напомняне" за развода на родителите му, въпреки, че е написана за него от сър Пол Маккартни.

В радиопредаването на SiriusXM "Debatable" Джулиан обяснява: "Не бях наясно с това, което се случваше тогава, освен когато започнах да виждам Йоко (Оно) наоколо, очевидно това оказа известно влияние и очевидно на пет години много се борех с раздялата на нашите. За мен винаги е било важно да продължа напред, да защитя мама по най-добрия начин и да я накарам да се гордее, да я държа под око, да я прегръщам, да я защитавам през цялото време до края, тя беше моят приоритет и радост".

Изпълнителят на хита "Твърде късно за сбогуване" обясни също така как песента е вдъхновила името на последния му албум, озаглавен "Джуд".

Джулиан каза: "Албумът ми позволи да обясня какво означава "Hey Jude" за мен, защото фактът е, че тя създаде една странна връзка между любов и омраза у мен. Благодарен съм на Пол, че я написа и вложи някаква надежда в това, което предстоеше да се случи, но недостатъкът ѝ беше, че през повечето време от младостта ми тя беше мрачно напомняне за това, което всъщност се случи по онова време – раздялата с баща ми".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

пешо

преди 2 години

И ьз съм на мнение че са надценени.Налага ги Джордж Мартин с позициите си в еврейско колтурно-лросветно лоби.Заинтересувайте се как просташки копират Ярдбърдс.Е не толкова просташки като Киро Маричков саундтрака на Дунав мост от Ярдбърдс иго представи за своя.

15

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

До Анонимен... Тук си попаднал в малко заблуждение, тъй като модата и захласването по Индия и далекоизточните учения и медицински практики идва от запленяването на соло китариста на BeaTles - Джордж по ситрата като струнен инструмент и музиката на Рави Шанкар, доколкото си спомнят ушите и очите ми..., а не шефът Джон Ленън е основната причина, групата да ги вкара тези звуци в музиката си.

14

Анонимен

преди 2 години

Дж.Ленън направи пушенето на ганджа модерно и нарко туризма до Индия, който съживи малко колабиращата икономика на страната.

fallback