Снимка: БГНЕС
fallback

Актрисата Анджелина Джоли се срещна с редица разселени украинци в Лвов, включително деца, които са били ранени при нападението на железопътната гара в Краматорск. Тогава най-малко 52 души бяха убити, а десетки ранени, след като ракети удариха гарата, докато хората чакаха да се качат на евакуационни влакове.

Областният управител на Лвов Максим Кожицки потвърди посещението на Джоли в Telegram, като добави, че "тя е била много развълнувана от разказите на децата".

Джоли се срещна и с хора на гарата в града, включително с доброволци, които помагаха на евакуираните.

Лвов, който се намира в западната част на Украйна, се превърна в център за стотици хиляди хора, разселени от други части на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 2 години

Пише се не искай. Никой не е идеален.

55

Анонимен

преди 2 години

Джоли дойде в Лвов за малко пиар.Заради посещението включиха аларма за въздушни удари, а актрисата побърза към бомбоубежището под камерите.Припомняме, че вчера нямаше въздушни удари там

54

American pilot

преди 2 години

Този Джанков, виж си Дж-то, го извика Станишев с неговите скандали, понеже още преди изчислил, че ако "пожертва" Анджелина (и подкрепата на лесбийките, които го крепят) ще се оправи сред гейовете, дори и да са социалисти, такива псувни никой не е чувал през "телеграфа", като тези на Станишев към германците, guess why? Този peace making...I don't agree

fallback