Снимка: БГНЕС/ЕПА

Огнестрелно оръжие бе намерено при обиск в дома на рапъра A$AP Rocky в Холивуд, от когото е бременна певицата Риана. Обискът бе извършен сред неочакваното му арестуване на летището в Лос Анджелис по обвинение в стрелба в Холивуд. Според полицията рапърът е могъл да застреля приятеля си от намереното в дома му оръжие.

Инцидентът със стрелбата е станал още през декември. Жертвата се нуждаеше от медицинска помощ, а нападателите, сред които според полицията е рапърът и още двама участници, са избягали от местопроизшествието.

A$AP Rocky и адвокатите му бяха шокирани от неочаквания арест – музикантът беше изваден директно от самолета, без да му даде възможност да се предаде доброволно, въпреки че по-късно беше освободен под гаранция. Според TMZ полицията се нуждаела от ефекта на изненада, така че представителите на музиканта да нямат време да се подготвят за издирването. Официално прокуратурата все още не е повдигнала обвинения срещу музиканта, но може да бъде образувано дело в зависимост от експертизата на оръжието.

В същото време музикантът отново беше заподозрян в изневяра на бременната Риана. 45-годишната британка Джили О'Донъл каза, че самият музикант й писа в Instagram, че започнал да флиртува с нея и дори предложил да лети до Украйна да се срещне с него. Тя предостави и екранни снимки на кореспонденцията. Честно казано, нямах представа кой е той. Видях синя отметка до името му и попитах дъщерите си. Казаха ми, че това е гаджето на Риана и им се струваше забавно. Той има милиони последователи в инстаграм, така че Бог знае защо реши да ми пише”, цитирана е жената от The Sun. Джили е инструктор по гребане и има 1500 последователи в Instagram. Тя има три деца, най-малкото от които е на 17 години./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase