Решителната битка за голямата награда от 150 000 лева в „Сървайвър“ започна на живо при високо напрежение, а отличието очаква само един от участниците, които с нокти и зъби се добраха до финала - компютърната експертка Ганка, лекоатлетката Кари или режисьорът Зоран.

Тримата се изстреляха на последната права, след като оцелеяха по-дълго от съперниците си из филипинската джунгла, изтърпяха липсата на достатъчно храна, набезите на екзотичните животни и тропическите бури. Освен границите на физическите си възможности, те тестваха уменията си да общуват, да създават коалиции и да мислят няколко хода напред.

Ганка, Кари и Зоран овладяха емоциите си по-добре от съперниците си и по-бързо от тях разбраха, че „Сървайвър“ е игра, в която оцеляват най-адаптивните. Тази вечер тяхната съдба ще бъде в ръцете на журито, в което влизат отпаднали участници от настоящия сезон. Те ще гласуват за победителя. При равни гласове, вотът няма да бъде повторен, а най-достойният за приза и титлата „Последният оцелял“ ще бъде определен от зрителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase