Сама, без жив човек около себе си, но в компанията на опасни животни, отпразнува рождения си ден Ганка от „Сървайвър“. Компютърната специалистка навърши 26 години на Острова на изкуплението, където беше изгонена от останалите риалити герои и принудена да живее в изолация. Откакто обитава негостоприемното парче земя, тя беше полазена от змия, а оскъдната й храна беше изядена от маймуни. За неин ужас, тези видове бяха единствените гости на празника й.    

По случай самотния си роджен ден красивата брюнетка получи подарък от продукцията - малка шоколадова торта и бутилка ром, върху които се нахвърли. Ганка си заслужи и правото да се чуе за една минута с близките си. „Единствените хора, които силно ми липсват днес, са баба ми, сестра ми, майка ми и баща ми. Очаквам да ми кажат, че ме обичат и ме подкрепят, макар че в нашето семейство сме пестеливи на нежност“, призна IT експертката, преди да се свърже с роднините си.

В началото на следващата седмица Ганка ще се изправи в решителна битка срещу учителя по физическо Денис на Острова на изкуплението. Който от тях победи, ще се върне в племето „Мапурондо“ и ще се бори за мястото си в риалитито. Само трима оцелели ще стигнат до финала на 27 април, а един ще получи голямата награда от 150 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase