Снимка: bTV
fallback

Атрактивна женска битка се задава в „Сървайвър“. Във вторник вечер топ красавиците в екстремното риалити - горещата маркетинг специалистка Александра и нежната Ганка, която е софтуерен инженер, ще се изправят в решителен дуел на Острова на изкуплението.

Само една от тях ще оцелее в изпитанието и ще продължи към финала и голямата награда от 150 000 лева. Александра ще влезе в битката, куцукайки, защото при една от предишните игри контузи коляното си.

Заради силния си, леко чепат характер, тя не е харесвана от племето си „Мапурондо“, затова то единодушно я изгони и я прати в битка срещу амбициозната Ганка. Съперничката й ще влезе в сражението със солидно самочувствие, след като по-рано срази шампионка по джиу джицу Мила, която беше смятаната за фаворит за победа в „Сървайвър“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте сложили снимки за да мога да оценя твърденията ви за "красавици"

12

Анонимен

преди 2 години

Доста тен са хванали ако съдим по снимката

11

юлиян рачев

преди 2 години

какъв сървайвар е това да си играят на бързи смели сръчни а после да си ядът морски дарове ида си пият вино до кога ще гледаме домашни любимци които ни налагат само за да станат известни ако искат да се докажат да отидат в странджа да им дадът по един нож и 2 месеца да отселяват а не да си ходят на екзотични ексурзи и да говорят коооолллкко тежко е било запълване на тв втеме с комерсиална цел аман

fallback