IStockphoto

Радост Тодорова, която очаква първото си дете, направи своеобразна равносметка за нейната изминала година. Моделът стана на 27 години на 15 април и сподели как се чувства като бъдеща майка. 

„Вече на 27! Беше най-трудната ми изминала година, но и най-хубавата“, написа половинката на футболиста Георги Костадинов.
 
Бременната красавица качи една снимка, на която я виждаме с букет в ръка и нейното наедряло коремче. За специалния повод тя е избрала туника в цвят мента, която е с ефектни драперии в долната си част.
 
„... А за следващата си пожелавам само здраве и всичко да се развие добре с бебчо, да имаме повече семейно време заедно с Георги и да станем най-сетне мама и тати“, добави Радост Тодорова.

Радост Тодорова призна за перипетиите по пътя към мечтаното бебе

 
Миналия месец моделът, който ни представи на Мис Вселена през 2015 г., разкри, че е бременна. И същевременно призна, че със своята половинка са срещнали трудности по пътя на зачеването. Тя спечели симпатиите на свои последователи, разказвайки, че е преминала през не едно инвитро.
 
„Много силни емоции ме заливат... много! Една любов, две души, три инвитро процедури, четири инсеминации и пет години бяха нужни, за да ме побутват едни мънички бебешки крачета в коремчето... и да бие сърчицето на нашето детенце!“, написа тя и изтъкна, че е имала близнаци, но едното е спряло да се развива.
 
Още за Радост Тодорова и нейната мечтана бременност четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase