Снимка: БГНЕС

Бруклин Бекъм и Никола Пелц се ожениха в събота в Палм Бийч, Флорида.

На сватбата имаше много известни гости, сред които Мел Би, Мел Си, Гордън Рамзи, Винъс и Серина Уилямс, Ева Лонгория. Но сред гостите нямаше представители на кралското семейство, въпреки че се говореше, че принц Хари и Меган Маркъл ще са там.
 
Оказва се, че двамата дори не са били поканени, въпреки че самите Меган и Хари поканиха родителите на Бруклин - Виктория и Дейвид, на своята сватба през 2018 г.
 
Според "Mirror", Дейвид и Виктория много се чудили дали да поканят едновременно Хари и Меган, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън. Те не искали да канят двете двойки, заради кралската вражда между братята Уилям и Хари.
 
Накрая Вики и бившият футболист решили да поканят само принц Уилям и Кейт, тъй като с тях имат по-дълго приятелство. В крайна сметка, обаче, херцозите на Кеймбридж нямали възможност да присъстват.
 
"Дейвид и Виктория писаха на Уилям и Кейт, за да ги поканят на сватбата на сина си. И Уилям отвърна, като пожела на тях много радост, но обясни, че те нямат възможност да присъстват", казва източник на изданието.
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase