Снимка: bTV

Евелин Костова натиска последния златен бутон за сезона – тази неделя от 20 ч. по bTV  

Тази неделя, малко преди "България търси талант" да навлезе в следващата си решителна полуфинална фаза, ще бъде натиснат последният златен бутон в този сезон.

Изключително красив, елегантен и въздействащ номер ще накара не само Евелин, но и целия състав на журито да изпита възхищение и силни емоции от видяното. С насълзени очи и трепереща от вълнение, Евелин ще натисне без колебание своя златен бутон.

В епизода ще блеснат очарователни танцьорки с перфектно изпълнен и ефектен индийски танц. Те за миг ще пренесат зрителите и журито в далечен Боливуд, а синхронът и майсторството им ще бъдат забелязани дори от проф. Кантарджиев и той няма да спести похвалите си.  

Уникална и изключително сложна еквилибристика ще представи истински талант, който Евелин ще оприличи на „Бог“, а Николаос ще го нарече „супер герой, който бори гравитацията“.  

Катето Евро и професор Кантарджиев ще тестват с охота нов модел лечебна гимнастика, а какъв ще бъде ефектът от нея ще стане ясно в неделя вечер по bTV.

В новия епизод на шоуто ще се яви и млад виртуоз на китарата, чиято мечта е да свири на една сцена с легендата Джон Петручи, а 73-годишен ценител на жените и музиката, ще стъпи в „България търси талант“ с едничката цел - „да достави удоволствие на публиката“. Наред с номера си, той ще даде и някои безценни съвети на водещите - „за жените“ и „от опит“, които ще са внимателно изброени и по важност подредени.  

Още с първите акорди на легендарната „Дилайла“ (Delilah), Катето Евро и професорът ще се впуснат във вихрен танц и неусетно ще се върнат към младостта, а Николаос и Евелин няма да останат по-назад и бързо ще се присъединят към танцовата забава.  

Любими анимационни герои ще са част от номера на един от кандидатите за слава, който ще впечатли журито и ще накара Николаос да сподели една своя мечта. Друга пък ще му се сбъдне изненадващо бързо и буквално пред очите му – тази за огън на сцената, каскади и шеметни боеве.

"Вие не знаете от кога ви чакам!", ще извика от радост той по време на истинска, зрелищна, бойна демонстрация на сцената. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase