БГНЕС

Холивуд е мястото, до което почти всеки актьор иска да достигне. Там възможностите са по-големи, шансът за успех се увеличава с всеки изминал филм, а наградите „Оскар“ са на един досег разстояние. Стигнеш ли до Долби Тиатър, значи всичко, за което си се трудил в живота си на актьор, е имало смисъл.

Това беше ясно и на тазгодишните номинирани за златните статуетки на Академията. В нощта на 27 срещу 28 март се проведе 94-ата церемония по раздаването на награди „Оскар“, в която видяхме от всичко по малко. Имахме предречени победители, имахме приятни изненади, имахме исторически моменти и разбира се, малък скандал, който успя да изненада дори и звездите в Холивуд, свикнали да виждат всичко.
 
Преди обаче церемонията да започне, на червения килим пред Долби Тиатър се разходи целият елит на миналогодишното кино, за да покаже най-добрите си тоалети. Зендая, Ариана ДеБоз, Тимъти Шаламе, Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, Джесика Частейн, Кристен Стюарт, Андрю Гарфийлд и много други показаха, че освен на големия екран, имат и талант в модата.
 
Ето кои бяха най-добре облечените звезди на червения килим: 
 
Зендая като Шарън Стоун
 
Зендая отново успя да затвърди статута си на модна икона, появявайки се в прекрасна комбинация от къса копринена блуза и сребърна дълга пола, и двете от Valentino. Визията много приличаше на тази, която Шарън Стоун избира за Оскарите през 1998 година.
 
Тимъти Шаламе
 
Звездата от „Дюн“ реши да остави ризата си вкъщи и да заложи само на костюм от Louis Vuitton. Комбинацията включваше блестящо, скъсено черно сако с дантелени детайли и панталони с дължина до глезена, завършена от черни ботуши. Бижутата по младия актьор бяха дело на Cartier.
 
Ариана ДеБоз
 
Носителката на „Оскар“ за „Най-добра поддържаща женска роля“ впечатли още със стъпването си на червения килим. Тя реши да не избира традиционната рокля, а вместо това облече панталони с висока талия, бюстие и дълга пелерина в червен цвят. Към всичко това бяха добавени бижута от De Beers и часовник от Omega.
 
Още за най-добрите тоалети На Оскари 2022 ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase