БГНЕС

Кортни Кардашян призна, че се опитала да забременее инвитро. След терапията, през която преминала и по време на стимулацията, риалити звездата не само качила излишно тегло, но и има симптоми, подобни на менопауза. Това разказа самата тя в един от предстоящите епизоди за живота на нейното семейство, който ще бъде излъчен по канала Hulu.

По думите на любимата на Травис Баркър, лекарствата, които взела, имат тежко странично действие върху организма.

„Това не беше най-удивителното изживяване“, казва 42-годишната жена, която имала проблеми с фертилитета и стигнала до инвитро. Тук обаче не става ясно кога точно е преминала през всичко това.

В тв шоуто Кортни говори още как ѝ се подигравали в социалните мрежи, че е дебела или пишели, че е бременна. А истината била съвсем друга – след инвитро жената претърпява пълна промяна.

„Толкова е грубо да коментираш хора, когато нямаш представа през какво преминават“, казва Кардашян, цитирана от Page Six.

Кортни е категорична, че лекарствата за инвитро буквално я вкарали в менопауза.

Майката на брюнетката – 66-годишната Крис Дженър, е най-шокирана от това, че някои медикаменти при инвитро могат да причинят такива последствия. Тя и дъщеря ѝ обаче не назовават за какво точно става дума.

Още по темата за Кортни и Травис четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase