Снимка: БГНЕС

Херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, изглежда невероятно за своите 40 години. Обикновено приписват чудното й тяло и кожа на наследствени гени, но се оказва, че и тя полага неимоверни усилия, за да изглежда добре.

Откакто през 2011 г. херцогинята на Кеймбридж официално се присъедини към кралското семейство, тя се превърна в еталон за жените по света. Нейните тоалети, бижута, поведение, са широко обсъждани и анализирани в социалните мрежи.

Един ден Кейт Мидълтън може да стане кралица, затова отсега полага усилия за това да изглежда добре. Оказва се, че майката на три деца е и изключително скромна, след като предпочита сама да готви на семейството си.

Херцогинята обича да пие смути сутрин и следобед, съставено от спирулина, кейл, матча, спанак, кориандър и боровинки, съобщава MailOnline. Смутито е придружено от купа овесени ядки заради многото им ползи за здравето - от сваляне на нивата на кръвната захар, до намален риск от сърдечни заболявания.

За обяд херцогинята предпочита салати, супи и плодове. Любими са й дини, гаспачо, годжи бери, табуле и севиче.

Вечерята обикновено е вкъщи, като Кейт предпочита супи, а съпругът й Уилям е фен на печеното пиле. Двамата правят и собствени колбаси у дома, за радост на децата им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase