Getty

Някога тя беше един от секссимволите на Холивуд, но сега Камерън Диас е просто майка, която се е отказала не само от киното, но и от стандартите за красота.

49-годишната дама разкри, че все по-рядко мисли за външния си вид и никога не мие лицето си, въпреки че притежава множество скъпи продукти за грижа за кожата. Диас даде интервю за подкаста Ruler Breakers по BBC, където разкри за свободния си начин на живот, който води след напускането на Холивуд и светлината на прожекторите.
 
Според Камерън, Холивуд е огромен капан, от който тя е успяла да избяга след брака си с Бенджи Мадън през 2015 година. Твърди, че е отказала оферти, които са могли да ѝ донесат повече от 100 милиона долара, но не съжалява за решението си. „Аз съм абсолютна жертва на всички обществени експлоатации, на които са подложени жените. Самата аз даже съм се впускала във всички тях в определени моменти“, казва Диас.
 
Допълва, че е много трудно да се гледаш в огледалото и да не се съдиш, когато около теб постоянно се говори за стандартите за красота. В последните осем години обаче Камерън изобщо не се притеснява от начина, по който изглежда и твърди, че все повече започва да приема естествената красота и да не се страхува от остаряването.
 
„Не ми пука. Наистина последното нещо, за което мисля всеки ден, е как изглеждам. Не правя нищо. Никога не мия лицето си“, признава бившата актриса. 
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase