Снимка: bTV
fallback

Строителният предприемач Илиан Василев преживя тежко поражение в "Survivor: Скритият идол" и напусна шоуто завинаги. Той си тръгна от най-голямото телевизионно приключение след дуел за оцеляване срещу Ивана, която праща втори играч у дома след хотелиера Пейо.

"Щастлив съм, че участвах в „Survivor“, за мен това беше голяма емоция. В предаването си сам сред непознати, далеч от семейство си, гладуваш и спиш на плажа, но усещането е уникално. Тази игра е велика, защото не знаеш какво ще се случи в следващия момент“, каза Илиан преди да се прибере у дома.

В сблъсъка на Острова на изкуплението той се опита да пречупи съперничката си, но се оказа по-неподготвен от нея както физически, така и психически. Двамата трябваше да балансират максимално дълго върху тънка греда, но Ивана показа забележителна стабилност и надделя за минути. Въпреки че триумфира за втори път в дуел след победата си над Пейо, тя ще продължи да живее в изгнание на Острова на изкуплението и ще събира сили за сблъсъка със следващия си противник.

Екшънът в „Сървайвър“ продължи да се развива и по още една линия. Племената „Бонток“ и „Ифугао“ се разпаднаха и отново се прегрупираха. Първата битка, в която трябваше да се изправят едни срещу други, да изровят възглавници от пясъка на плажа и да ги пренесат на определено разстояние, се превърна в атрактивно зрелище. Победителят в сблъсъка „Бонток“ получи щедра награда - месо, хляб, зеленчуци, подправки, сосове и бира, с които членовете му да се подкрепят след дни на тежки лишения.

Междувременно в Колибата на преговорите се разигра сложна морална дилема. Посланиците на „Ифугао“ - спринтьорката Карин Околие и на „Бонток“ - боксьорката Маргарита Чанева, трябваше да решат дали да се лишат от порция сандвичи, за да може един от участниците - Милен Кутилов, да получи видеообръщение от дъщеря си, която е рожденичка. Двете обаче се изкушиха от храната и решиха, че не искат да направят жест към бащата и дъщерята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерът Пейо е най на далавера от тоя Сървайвър. Като първи отпаднал, сега той си лежи на бели чаршафи ... хапва си на корем ... има време да види всички красоти на екзотичните Филипини... Седи си на сянка , когато му е горещо, пече се на слънчице когато му е кеф... няма да гладува , няма да спи на пясъка кат' някакъв деебил... няма да виси на някой кол с часове че да заслужи сандвич от две хапки.... Голяма работа че няма да спечели тия мижави 150 бона ...

12

Анонимен

преди 2 години

За Илиян сървайвъра приключи, да видим за България кога ще приключи.

11

Чалгар

преди 2 години

Сървайвър е предаване, което се излъчва в световен мащаб и е има няма на 30 години, ама все пак имитира игри на волята.

fallback