БГНЕС
fallback
Групата Green Day окончателно отказа да направи концерта си в Русия тази пролет, след като страната започна военна инвазия в Украйна.
 
Преди няколко дни бандата, съставена от Били Джо Армстронг, Майк Дърнт и Тре Куул, направи официално съобщение, в което заяви, че няма да излезе на стадион „Спартак“ в Москва на 29 май. Съоръжението побира 45 000 души, които обаче няма да имат възможност да пеят заедно с Green Day заради решението на президента Владимир Путин да нападне Украйна.
 
"С болка в сърцата, заради текущите събития вярваме, че е необходимо да отменим предстоящия си концерт в Москва на стадион „Спартак“. Осъзнаваме, че това решение няма нищо общо с музиката, а е много по-важно от нея. Но искаме да знаете, че рокендролът е вечен и сме уверени, че в бъдеще ще се завърнем на тази сцена“, написа групата. Изпълнителите увериха, че всеки фен, закупил билет, ще си получи парите обратно.
 
Миналата седмица Русия започна инвазия в Украйна. Атаката вече достигна до столицата Киев, принуждавайки хиляди жители да напуснат домовете си и да се превърнат в бежанци. На границите се пропускат само жени и деца, тъй като мъжете на възраст между 18 и 60 години са задължени да се включат във военните действия.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

беше

преди 2 години

До Човек за реализации Отдавна вече не е!В момента Русия е като луд с картечница,всичко можеш да очакваш от нея!

22

GD

преди 2 години

Дано да дойдат в България тогава

21

Анонимен

преди 2 години

Много важно!

fallback