Снимка: bTV
fallback

"Изтокът среща Запада" в забавна "екшън-драма" с участието на жури и водещи в новия епизод на "България търси талант". В продължение на тази среща, световно известен комедиен артист от Япония ще даде весел старт на епизода в неделя вечер, точно в 20:00 ч. по bTV.

Истинска сензация в интернет, с милиони гледания на номерата му, комедиантът ще прикове зрителите пред екраните със своето изумително „драматично-романтично“ изпълнение и с посланието си за добро настроение.

А то няма шанс да бъде друго, с появата на сцената и на следващите най-неочаквани таланти. Сред тях ще блеснат - симпатична поп-пънк група с чудновата „анти секс песен“ и прелестни певици с „гласчета-звънчета“, които хем ще докажат на родителите си, че „не са си давали парите напразно“, хем ще изпълнят целта си – да станат известни!

В новия епизод, чаровен сватбен водещ ще омае журито със своя „фокус на надеждата“, а щастието да стъпи директно на финала в „България търси талант“, ще се усмихне на един от талантливите претенденти. Неговото изпълнение ще въздейства толкова силно и емоционално, че ще накара един от журито да натисне втория златен бутон за сезона.
 
Артист от Украйна, носител на три световни рекорда, ще се яви с ефектен номер в шоуто, с тайната надежда да срещне тук любимата си актриса от сериала „Съни бийч“, а уникална група свежи таланти на обща възраст 333 години, ще грабнат всички в залата и пред екраните с енергия, настроение, усмивки, а и с каузата си.

В неделната вечер, зрителите ще станат свидетели на „сериозни“ и абсолютно забавни, шеметни битки, а сцената ще завладеят всякакви таланти - от римски легионери до такива с гайди, корони, Батман, Моцарт и какви ли още не герои. Някои от тях ще се опитат да „подкупят“ Цитиридис, а други ще „напълнят душата“ на професор Кантарджиев с номер, който ще го канара да възкликне: „Момичета, браво! Имате душа и ни я показвате!“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

фен(бивш)

преди 2 години

ОТРИЦАТЕЛНО,КОМЕНТИРАЩИТЕ,НЕ ЩЕ ПОСТИГНАТ,ПОСТИГНАТОТО,от Кантарджиев.НЕКА,ДА СЕ ПРОБВАТ,ДА ИМ ВИДИМ,ТАЛАНТА.ТОВА,МОЖЕ БИ ГО УМЕЯТ.НЕ Е СТРАШНО,НАЙ-МНОГО,ДА СПЕЧЕЛЯТ-ЧЕТИРИ,НЕ-та,демек Х''.

17

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле да внимава много,че на тези години ще получи разтежение като едното нищо.

16

цензур, триете а

преди 2 години

Ето този дег- енерат от снимката 2 години ни прави на - ето го клоунът, актьорчето, разиграваше ни 2 години с пЛандемие лакърдии, да носим парцали да тормози децата си да се самоубиваме с инжекции ... вижте на кого вярвахте, а медиите го направиха него и останалите от НОЩ И котилото им в най значимите говорещи 'истина'. Същите тези медии сега говорят против Путин и не се дава възможност за друга гледна точка. Тези медии ви лъгаха 2 години, сега пак ли им вярвате?

fallback