Снимка: БГНЕС

Кание Уест предложи условия, при които няма да се намесва в бракоразводната процедура с Ким Кардашян в отговор на петиция, която тя подаде в съда миналия декември - тогава Ким поиска от него да я признае за самотна жена възможно най-скоро, а уреждането на имотните и попечителските въпроси над децата да бъдат оставени за по-късно.

Съдейки по документите, подадени от адвоката на Кание, рапърът се опасява, че общите му активи с Ким няма да бъдат защитени, ако телевизионната звезда реши да се омъжи повторно.

Обявяването на Ким Кардашян за неомъжена със съдебна заповед ще създаде допълнителни препятствия, ако се омъжи повторно преди приключване на всички процеси, гласят документите, които попаднаха в ръцете на журналисти от Page Six.

Кание обаче е готов да позволи на Ким бързо да придобие статут на свободна жена, ако бъдат изпълнени три негови условия. Първо, рапърът поиска неприкосновеността на общия им с Ким тръст - той е против бившата съпруга да превежда пари от там в сметките си. Второ, Кание настоява, че в случай на смърт на един от бившите съпрузи, дължимите средства от тръста трябва да бъдат възстановени от всяка от страните. И като капак, Уест изисква Ким да се откаже от брачните привилегии, докато не постигнат споразумение за собствеността и попечителството над четирите им деца.

Ако Ким се съгласи с последното условие и при наличието на съответното съдебно решение, цялата лична кореспонденция на съпрузите ще стане част от съдебния протокол.

Адвокатите на Кардашян отхвърлиха всички твърдения. Въпреки това действията на Кание може да усложнят бракоразводния процес – много потребители на мрежата смятат, че това е основната цел на рапъра, който наскоро се раздели с актрисата Джулия Фокс и изпрати цял камион с рози в къщата на бившата си съпруга за празника на влюбените Свети Валентин.

От страна на Ким обаче няма желание да се събира с бившия си съпруг. Знаменитостта има интимна връзка с комика Пийт Дейвидсън от няколко месеца, а романът им само набира скорост. Дори наскоро Ким и всичките й сестри престанаха да следват Кание в Instagram, след като той започна гневна тирада срещу Дейвидсън и публикува кореспонденция с Кардашян без разрешение./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase