Снимка: Pexels
fallback

Алекс и Дани Петканови се развеждат.

Това разкри самата инфлуенсърка чрез публикация в профила си в Instagram. Слухове, че двамата са разделени има от известно време насам.
 
Сега Александра публикува обща снимка в профила си и уточни, че с Даниел се разделят заради различия в характерите. Те имат 3-годишен син, който носи името Габриел.
 
"Здравейте, приятели, поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е време да съобщим публично какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени.
В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг.
 
Основен приоритет и за двама ни винаги е бил и ще бъде нашият син – Габриел. Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов."
 
Цялото съобщение прочетете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Данчо от Елин Пелин

преди 2 години

Да съ нареда ли и аз на опашката?

58

Сашо от Варна

преди 2 години

Лелииии,ми нали бяха звездна Любов....май и двамата имат други звездни Любови

57

Анонимен

преди 2 години

Аз съм също от простолюдието. Имам два развода.,.,Може ли да пишете и за мен че съм пред прагът на трети развод. Така де , като пишите за псевдо известни пишете и за мен. И мен ме знаят колкото и тях.

fallback