Снимка: bTV

Георги Станев бе окъпан в "злато" още в първото издание на "България търси талант". Жоро грабна журито с неговия талант - абсолютен слух, а проф. Кантарджиев натисна "златния бутон" и го прати направо на финал. Самият Жоро грабна професора и с каузата си - да срещне други като него хора.

"Скромният човек е като житния клас, когато един житен клас има много зърно в него, той е скромен и е наведен... Обикновено стърчат тези, които не носят много семена в себе си!", обоснова решението си Кантарджиев.

Силно впечтление направиха и момичетата от Вариететен Театър София, които показаха феноменална WEB бурлеска. Тяхното иновативно шоу им донесе 4 "Да" от журито, а Катето Евро призна, че представянето не й е било достатъчно и иска още.

Напред продължава и дует Infinity, които са семейство в живота. Те демонстрираха впечатляващо изпълнение с воали, което представиха за първи път пред публика.

Напред продължи и Деян Чилов, който се определя за психологически експериментатор. Той грабна журито с умението да заблуждава без да му мигне окото, а фокусът му да "скрие" топче в лимон "скри шапката" на Евелин Костова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase