Снимка: Нова тв

Есил Дюран грабна първата победа в новото издание на шоуто "Като две капки вода". Тази година ще се състезават 10 участници, като изборът е паднал върху певци и актьори - Анелия, Алисия, Крисия, Мариана Попова, Есил Дюран, Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов.

Журито остава в непроменен състав - Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки.

Есил Дюран спечели зрителите и журито с образа на Арета Франклин и изпълнението на "Natural Woman".

Александър Сано заложи на рок хита "Zitti E Buoni" на италианската група, която спечели последното издание на Евровизия – Maneskin.

Веднага след него излезе Крисия, преобразена като Тони Бракстън, докато Алисия полетя над сцената като Дуа Липа.

Руслан Мъйнов пък успя да пренесе всички във филмовата класика „Кръстникът“ като влезе в ролята на италианската звезда Джани Моранди.

С три поредни имитации на български звезди под прожекторите излязоха актьорите Моню Монев, Дарин Ангелов и певицата Мариана Попова. Моню бе избрал за първа своя имитация Дони и неговия хит „Ближи си сладоледа", Дарин заложи на Орлин Павлов, а Мариана Попова изпълни "Повей, ветре" на Паша Христова.

Краси Радков пък изненада с добра имитация на Елвис Пресли и хита "Love Me Tender".

Изненадата на вечерта бе певицата Анелия, която влезе в шоуто като 10-и участник и избра да дебютира на сцената с хита на гръцката изпълнителка Елена Папаризу – “My Number One”.  

Шоуто завърши с добре познатия Бутон на късмета, пред който всички се изправиха за първи път. Той отреди Дарин да бъде Meat Loaf, Моню да влезе в ролята на Николина Чакардъкова, Мариана Попова да излезе на сцената следващата седмица като Rag’n’Bone Man, Крисия да имитира Бритни Спиърс, Алисия ще се превъплъти в Богдана Карадочева, Краси Радков изтегли късата клечка и Бионсе.

Анелия ще трябва да имитира Лили Иванова, Александър Сано ще бъде Риана, Руслан Мъйнов ще влезе в образа на Фреди Меркюри, а Есил Дюран ще пресъздаде образа на David Damian от Maneskin.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase