Getty

„Омъжи се за мен“. Тези думи чака да чуе всяка една жена в един момент от живота си. Сега, с наближаването на най-романтичния ден от годината, изречението ще бъде навсякъде около нас, но не заради повишаването на предложения за брак, а заради новия филм на Дженифър Лопес, Оуен Уилсън и Малума.

Преди няколко дни „Омъжи се за мен“ направи своята премиера в Лос Анджелис, като на нея присъстваха всички замесени във филма звезди, придружени от своите половинки. И да, Дженифър Лопес беше с Бен Афлек и да, двамата отново показаха близостта и любовта помежду си. Засега няма индикации актьорите да минават под венчилото, но няма да излъжем, ако кажем, че изречението „Омъжи се за мен“, изписано на стената зад тях, доста им отиваше.
 
За разходката си по червения килим, който в този случай беше бял, Джей Ло облече бяла дантелена рокля от Giambattista Valli, която е част от сватбената колекция „Любов“, показана през септември 2021 година. В нея са включени общо 17 дизайна, вариращи от къси до вечерни рокли и дори красиви костюми.
 
Визията на Лопес беше оформена от Роб Зангарди и Мериел Хайн, които избраха кристални токчета от Jimmy Choo, диамантени обеци и свободни къдрици, които падаха по раменете на изпълнителката.
 
Още за събитието, на което присъства Джей Ло ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase