Снимка: БГНЕС
fallback

Дънкан Джеймс бил много изплашен да разкрие, че е гей.

Сега певецът от Blue признава, че се е страхувал, че може да го бият по улиците и се вкаменявал от ужас при мисълта да се разкрие.
 
През 2009 г. той сподели, че е бисексуален, а през 2017 г. потвърди, че е гей.
 
"Мисля, че да бъдеш в такава публична бойбанда, мнозинството от феновете, на която са жени, направи така, че да е много трудно за мен наистина да имам куража да се разкрия, защото бях изплашен на толкова много различни нива и от толкова много различни неща. И, за да бъда честен, аз не разбирах много за моята сексуалност по онова време, бях наистина объркан.", разкри 43-годишният изпълнител пред подкаста "Ry-Union".
 
Какво още сподели той четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Шарен Свят

преди 2 години

До Брей,.... Повечето от "призналите си" го правят щото няма с какво друго да се появят по медиите . Ако си спомняш, преди години беше на мода "нелечимите болести". Що ЗвИзди "признаха" че са болни от всякакви страшни болести, а имаше и такива дето "боледуваха" по няколко пъти.... После излезе на мода сред жените да се оплакват че като малки са ги малтретирали... бащи, съученици... после бяха "иззнасилванията" ... сега пък "признания" че са третополови .... какво ли следва ?

10

Брей,

преди 2 години

...колко "смели" станаха тези гейове! Взеха да си признават! Истината е , че се показва като "плаха"и "наранила" натура, с което те непрекъснато парадират! Има си лечение за това!

9

Алекс

преди 2 години

Няма страшно.В началото боли малко,после се разширява и болката изчезва.762

fallback