БГНЕС

Дженифър Лопес има хиляди причини да бъде благодарна и щастлива през последните дни. 

Една от тях например е възходът на музикалната и филмовата ѝ кариера, като най-новият ѝ филм Marry Me излиза на 11 февруари. Децата ѝ, 13-годишните близнаци Макс и Еме, са здрави и щастливи, а през последните години изпълнителката е успяла да намери своя вътрешен мир, за който е мечтала цял живот.
 
„Никога не съм се чувствала по-добре. Фактът е, че всички се намираме в един красив момент“, казва Джей Ло пред списание People, на чиято корица застава. Под всички тя има предвид цялото си семейство, включително и любимия Бен Афлек, с когото възроди връзката си 17 години след раздялата. През времето, когато не бяха заедно двамата създадоха собствени семейства, но явно старата любов наистина не хваща ръжда, и Бен и Джен отново са заедно.
 
Именно Афлек е другата причина, поради която Лопес се чувства изключително щастлива и благодарна. „Чувствам се изключително щастлива, късметлийка и горда, че съм с него“, казва тя. Списание People споделят, че изпълнителката споделя тези думи от стая в къщата си, която вече е превърната в офис за Бен. Това означава, че двамата вече почти живеят заедно и мислят за общото си бъдеще.
 
„Фактът, че получихме втори шанс, е една красива любовна история“
 
Двойката, която първоначално имаше връзка от 2002 до 2004 година, възроди своята любов през пролетта на 2021 година. Лопес обаче признава, че в първите моменти с Бен са изпитвали страх заради цялото внимание, което ги е обграждало преди 17 години. Те са се притеснявали историята да не се повтори и по този начин върху връзката им отново да се настани едно напрежение, което може да доведе до фатален край.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase