БГНЕС

Спомняте ли си сериала „Всички обичат Реймънд“? Там главният герой – спортен журналист, имаше голямо семейство – жената Дебра и децата им – дъщеричката Али и близнаците Джефри и Майкъл. В къщата точно срещу тях живееха неговите родители, при това заедно с брат му Робърт. Именно от него идва и името на продукцията, защото той непрекъснато ревнуваше и изтъкваше как го пренебрегват. Освен това бе ерген. Обаче един ден срещна Ейми и пожела да се ожени за нея. Е, днес актьорът, изиграл нацупения полицай, се похвали с новината, че има брачна халка и изненада голяма част от своите фенове. 

Сякаш носейки късмета на своя екранен герой, на Брад Гарет не му вървеше с плановете през последните няколко години. Но ето, че късметът най-сетне се обърна на негова страна! Той на няколко пъти отлага сключването на брак със своята приятелка – заради горски пожар, свлачище и пандемията. И тъй като явно му е омръзнало да чака, реши да не се бави повече и да вдигне сватба набързо.
 
Звездата от популярния сериал и половинката му Изабел Куела са подписали на 11 ноември 2021 г. в Монтесито, Калифорния. А наскоро потвърдиха официално хубавата новина.
 
„Ожених се за любовта на живота си“, казва Гарет, цитиран от списание People, на което предостави ексклузивна снимка от церемонията.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Brad Garrett (@bradgarrett)

 
Още по темата ще откриете в материала нa Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase