Снимка: БГНЕС
fallback

Приянка Чопра и Ник Джонас са станали родители за първи път.

Актрисата и певецът споделиха щастливата новина в Instagram, като става ясно, че бебето е било износено от сурогатна майка.
 
"Много сме щастливи да потвърдим, че посрещнахме бебе чрез сурогатна майка. С уважение молим за уединение през това специално време, тъй като се фокусираме над семейството си", написа индийката в профила си в социалната мрежа.
 
Тя и музикантът от Jonas Brothers сключиха брак през декември 2018 г. Не се издават името и полът на бебето.
 
Източник на "Us Weekly" сподели, че 39-годишната Приянка и съпругът ѝ искат да имат още деца в бъдеще.
 
Още за двойката четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Кака от село :)

преди 2 години

И кой не пита, куха лейко, да си даваш премъдростите, а?! Искали са дете, намерили са решение. Бъди убедена, че с твоите разсъждения децата ти ще те ненавиждат, освен ако не са същите тесногръди създания като теб. ДНК-то е важно, нищо друго ...

24

Анонимен

преди 2 години

Такива като тая у малата с лопата да ги ринеш. Че даже и по младите си имат и печат

23

Анонимен

преди 2 години

Бебето още от утробата има не само физическа връзка с майката - съществува и емоционална и "енергийна" връзка. Ако тия "звезди" ползват чужда утроба по прищявка, а не по медицински причини, това е престъпление спрямо детето. Даже и учените вече откриват връзка между това как са се чувствали родителите в момента на зачатието и емоционалното състояние и интелектуалните възможности на детето. А Петър Дънов казва, че възпитанието на детето започва още в утробата.Т.е. утробата не е просто инкубатор.

fallback