Снимка: БГНЕС

Джеси Джей се чувствала много самотна след спонтанния аборт.

Певицата сподели, че да мине през това е било най-тъжното и самотно нещо, което е преживявала. 33-годишната звезда разкри през ноември 2021 г., че е пометнала. Тогава тя призна, че е била бременна и е щяла да отглежда бебето сама.
 
Сега Джеси се чувства по-добре.
 
"Бях бременна, но вече не съм. Вероятно сега съм на най-щастливото място, на което съм била, вярвате или не. Възгледът ми за живота се промени напълно. В деня, в който това се случи, мъж дойде до мен на улицата. Бях сама и плачех. Той каза: "Не те познавам и не знам какво се случва с теб сега, но знам, че трябва да го споделиш с други хора". Затова правя това, което правя. За всеки, който е преминал през това или е бил близо до човек, който е преминал през това, аз толкова съжалявам. Няма друг начин да го обясня - просто най-тъжното и самотно нещо", каза тя на концерт в Лондон пред публиката, пишат от "Female First".
 
Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

Защо

преди 3 месеца

Чудя се защо въобще публикувате подобни новини ?Това се случва на много жени, много е лично и болезнено и не смятам, че трябва да се размята из пресата.Или няма лоша реклама?

4

амед

преди 3 месеца

ела аз да та заплодя гаранция давам

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това е от ваксините 100%