Снимка: Joy Station
fallback

Иван Динев – Устата ще свали "българските звезди" от небосклона и ще ги приземи с трясък на сцената на Joy Station с първия си Stand Up Comedy Special на 21 януари.

Устата обещава, че публиката ще бъде част от сценичния екип, с пряка видимост отзад към най-пикантните тайни на звездите – зад завесата, под завивките...

Вход забранен за: Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 cent и други провинени.

Специални гости на шоуто, което ще бъде първото в календара на артиста за тази година, са Георги Кючуков и Александър Маринков.

С невероятното си чувство за хумор, нестихващ ентусиазъм и блестящ подход към публиката, Устата ще разкаже истински истории от творческата си кариера, изпълнени с много забавни моменти и незабравими преживявания.

В последните години жанрът Stand Up Comedy набира все повече популярност и в България, освен по света. Всеки комик има свой стил на разказ и взаимодействие с публиката, но единствения в тази гилдия, който разказва от първо лице е Устата. Неговият спектакъл е изграден въз основа на лични преживявания, а кариерата и познанствата му в света на шоу бизнеса му дават благодатен материал върху който да развихри вродената си духовитост. Резултатът е интересна смесица от хумор и спомени, които въвличат публиката във водовъртеж от смях и аплодисменти.

В унисон с противоепидемичените мерки клубът работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя в мрежите на Eventim, Ticketportal, URBO и на място в Joy Station.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

До 9 крий се у вас под дивана завинаги.

7

Анонимен

преди 2 години

В цената на билета включено ли е последващото лечение на ковид + осигурен респиратор за интубация?

6

АНОНИМЕН 007

преди 2 години

ЧИЧКА

fallback