Снимка: БГНЕС
fallback

Приятелката на холивудския актьор Леонардо ди Каприо, 23-годишната актриса Камила Мороне, разкри коя е била най-лошата среща с него в живота й. Информация за това се появи в Twitter Le Cinéphiles.

Мороне сподели, че веднъж актьорът я поканил на кино и за целта наел целия салон. Двойката изгледала всички филми от сагата "Междузвездни войни", но самият Ди Каприо тичал из залата със светлинен меч, все едно се биел със злодеи.

В съобщението се добавя още, че двойката се била разделила, но потвърждение за това няма.

Леонардо и Камила се срещнаха на филмовия фестивал в Кан през 2017 г. Тогава Камила Мороне беше само на 19 години. Слуховете, че двамата се срещат започнаха да се появяват през 2018 г. През лятото на 2020 г. станаха известни подробностите за връзката им. Съобщава се, че актьорът се опитва да бъде независим и отделя много време на приятели, но поради карантината трябваше да бъде с Камила почти през цялото време. В същото време не скри, че обичал да прекарва времето с нея.

През юни двойката беше домакин на рождения ден на Мороне на 43-метрова суперяхта близо до Малибу. По-рано Мороне, която по това време беше на 22 години, сподели как възприема 23-годишната възрастова разлика с любовника си. Тя заяви, че не се притеснява, че актьорът е над два пъти по-възрастен от нея./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Deep Zone

преди 2 години

Велик Лео! Като е негов салона, може и гол да тича през него и да гони Мороне не само със светлинен меч :D

17

Оби-Уан Кеноби

преди 2 години

Ах...как се издъних с това момче бе?! Дадох му лазерна сабя, а той не знае кво да прави с нея?! Само хаби кварки-генератора на пущината бадева...Поне да си беше нарязал пастърма с нея...

16

Анонимен

преди 2 години

Изключително интересни статии са написани в сайта "Народ.бг" , ще се втрещите от написаното, няма никаква промяна, никаква!

fallback