Снимка: БГНЕС
fallback

Скоро стана ясно, че Майли Сайръс има ново гадже.

Според източник на "E!News", певицата излиза с барабанист, който носи името Макс Морандо.
 
Двамата се запознали чрез общи приятели и станали много близки, тъй като "и двамата са артистични и креативни" и "ги свързва това, че са музиканти", споделя друг източник.
 
Има слухове, че Макс дори е отишъл да подкрепи Майли в Маями в новогодишната нощ. Тогава тя бе част от специална празнична програма на NBC.
 
Барабанистът и Сайръс са забелязани за първи път заедно през ноември 2021 г. Тогава те се появиха заедно на червения килим на модно събитие в Лондон.
 
Подробности за Макс четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

Ако забранят сексуалните намеци в песните и почти голата хореография в клиповете към тези песни мнооого "певачки и певци" ще останат без работа , включително и тая *** . Днешно време НЯМА абсолютно никакво значение текста или мелодията . Това което продава музиката са полуголите сцени и скандалното поведение на изпълнителите .

14

Анонимен

преди 2 години

Тая освен ад се плези и позира друго може ли. Защото да пее не може. Разни никаквици мислещи се за певици и търсещи слава могат да гледат само видеа с музика на ВЕЛИКАТА УИТНИ ХЮСТЪН АРЕТА ФРАНКЛИН .. егити падението тая била певица никаква певица не е нито е красива нито нищо такива с лопата да ги ринеш

13

Анонимен

преди 2 години

Ако му харесва да го забива със страпо/- на ....къф е проблема ?Тва са си лично тяхни извращения .

fallback